Saturday, March 5, 2011

tension lagi stress

tahun ni aku tersangat lah tension nya. kenapa? sebab line celcom. masuk je tahun ni, line celcom tak betul. lagi-lagi malam. kalau siang pun lebih kurang jugak. phone ni kejap line penuh. tiba-tiba kosong terus. hantar mesej susah giler.

tapi masalahnya kat bilik aku je. kat tempat lain ok la pulak. nak kata duduk kat kampung, aku duduk kat KL ni ha. musykil jugak. sebelum ni ok je. ntah bila nak elok pun tak tau. T.T dah dua bulan dah ni..




rasa nak menjerit je!!!

Friday, March 4, 2011

join contest aku kaya


aku nak join contest lagi. saja suka-suka. ^_^ kali ni constest dari bobiestory..

soalannya : sebab kenapa aku suka terjah blog beliau adalah ...

blog beliau SIMPLE. senang nak baca senang nak paham. ^_^

sapa-sapa yang baca post ni, meh la join memeriahkan contest ni.. ada rezeki boleh dapat rm300..^_^

nak tag zetty

kucing bersalah

video

kucing ni dah hilang..rindu sangat.. nak tengok kucing kat rumah..T.T

bila barang penting tertinggal.. T.T


ini adalah sketch pad yang wajib aku bawak pergi kelas..agak-agak bosan, ada lah yang aku conteng dekat buku ni. and one day aku terlupa lah bawak buku 'penting' ni. kelas pulak bosan. so, aku pun ambik lah inisiatif lain.


tengok la aku dah conteng PWD form aku ni.geram tengok putih semacam je. memang pantang kalau tak dilukis. ni lah jadinya..lepas tu mula lah cuak.. sebab benda ni la nak di bawak time kerja nanti..mesti orang tegok pelik je berconteng bagai..haha..

Tuesday, March 1, 2011

ampun maaf dipinta




memang parah kalau dah buat orang terluka..sangat rasa bersalah..seriously, langsung tak ada niat..

juz for you :

you're in my heart, you're in my soul
you're in my breath should i grow old
you're my lover, you're my best friend
you're my soul


..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...