Tuesday, September 2, 2014

the chubby me!!!

Photo: Ramai mula pulang.. Anis Hana 

Buka facebook semalam, suami tag gambar ni..
huwaaaaa.. nampak sangat kegemukan di situ.
sobs. sobs.
boleh ke nak kurus lepas bersalin nanti... T___T

Friday, August 29, 2014

hari-hari survey barang baby online

Sekarang ni, hari-hari aku dok survey barang baby dekat internet. Nak survey jalan-jalan memang malas lah sekarang ni. Berat nak membawa badan. Baru jalan-jalan shopping sikit, habis sakit badan, sakit kaki. Normal ke sakit-sakit kaki ni ye? 


Maka, ulang alik la survey online. Siap konon-konon nak beli, tapi tak beli-beli. Sebab kompius. Mahal ke tak? Ke dekat luar lagi murah? Membazir ke tak beli benda ni, benda tu? Last sekali, apa pun tak beli lagi. Hihi.


Lagi seronok godek-godek barang baby dekat instagram. Kalau ikut nafsu, macam-macam nak beli. Comel kot. Tapi tahan je. Tak nak membazir. 


Petang ni nak pergi rumah akak dekat Port Dickson. Dia dah suruh ambil barang-barang anak dia yang banyak tak pakai. Heeee.. Dah boleh jimat. Yeayyyy!!


..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...