Monday, September 21, 2015

Jalan-jalan tengok rumah contoh - M Residence Rawang

Last week aku jalan ke Rawang. Kekononnya nak tengok rumah untuk disewa. Rumah area sana kan murah lagi nak sewa. Jauh dari KL la tapinya. Hukhuk.

Lepas tengok rumah, husband ajak jalan-jalan tengok rumah baru. M Residence. Harga memang pergi la... Tapi dah nama pun nak tengok kan. Harga starting 590K tu wehhhhh.

 

Muka Husna excited betul tengok rumah besar. 





Tengok gigih anak dara ni memanjat tangga. Maklum la, rumah sendiri ta ada tangga. 

Sabar ye nak, harga rumah ni pergiii sangat. Tunggu la ummi abah kaya dulu ye. Kikiki.

Tengok rumah contoh, sedap la. Complete semua ada. Tapi kalau beli, ada sink seketul jek. Tu husband cakap, "beli rumah lebih setengah juta, dia bagi sink 80 hinggit je?"

 

Friday, September 18, 2015

Free sample ; Laurier panty liner

Kemarin aku dapat bungkusan dari pihak KAO. Ingatkan apa benda la. Rupanya free sample panty liner. Hehe. Ni mesti kes dulu-dulu rajin submit registration apa-apa entah.

Dalam paket tu ada beberapa jenis panty liner laurier. Okay gak. Boleh letak dalam handbag. Barang free, siapa tak suka kan?


..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...