Monday, November 3, 2014

Majlis konvokesyen adik perempuan di UPM

 

 Alhamdulillah. Dah selamat konvo dah adik pompuan aku sorang ni. Untung budak ni konvo. Sebab sebelum konvo lagi, dia dah dapat kerja. Dah mampu beli kereta sendiri. Maka, dia sorang je antara kitorang adik -beradik yang konvo dengan relax. Beli baju sendiri. Bayar photographer sendiri. Dah ada duit sendiri lah katakan. Huhu.


Meriah tengok orang konvo ni. Semua muka bahagia, seronok je. Baling-baling topi. Lompat-lompat. 


Dalam hati aku, jangan seronok sangat ye adik-adik. Sebab lepas konvo ni lah cabaran sebenar bermula. Gigih nak mencari kerja. Gigih nak mendapatkan kerja yang elok. Gigih nak berdepan dengan macam-macam manusia. 


Apa pun, tahniah buat semua yang konvo dan good luck di alam pekerjaan. ^__^

Friday, October 31, 2014

jarum quilling

http://photos-a.ak.instagram.com/hphotos-ak-xpa1/925939_289814287880760_391318387_n.jpg 


Finally... Dapat juga beli jarum quilling ni. Selama ni guna lidi je. Belah sendiri dekat hujung lidi. 

Siapa yang nak beli jarum quilling ni, boleh tengok dekat facebook Lin Handmade Greetings Card. RM15/pcs tak masuk postage. 

Boleh la berquilling semula lepas ni. Sejak pregnant ni, langsung tak buat dah kerja-kerja quilling dengan jahit manik ni. Rindu pula..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...