Wednesday, August 27, 2014

set bersalin pilihan

Sekarang ni kandungan dah masuk 7 bulan. Alhamdulillah. Baby pun aktif sangat gerak-gerak. ^___^ 


Sebelum ni memang sibuk dan excited list barang baby yang nak dibeli. Nak beli itu, nak beli ini. Sampai lupa pula keperluan diri sendiri. Blame me. -___-"


Bila dah ada kesedaran tu, mula la sibuk google sana sini survey set bersalin. Baru ku tahu set bersalin ni bukan murah ye. Makan ratus juga. Ingat bape hinggit je. Haha.


Google punya goolge. Godek punya godek. Teringin pula dekat set bersalin Spa & Ma. 

 

haaa... yang ni ha.. Rasa macam menarik je. Sebab set ni agak moden. Barang pun banyak Ada 11 item semua sekali. Harga pula RM299. Berbaloi kot.


Ada tak siapa-siapa yang pernah pakai set ni? Dan ada tak suggestion lain? 
 

Tuesday, August 26, 2014

Sambutan Aidilfitri Office

Minggu lepas sempat la buat jamuan raya dekat office. Konon-konon nak buat potluck je. Bos request nak staff dia masak. Tapi sekali duia nak jemput ramai pulak. Idok la kita nak masak banyak-banyak. Penat gaduh dengan bos. 

Last sakali, makanan utama kita order, yang sampingan tu staff bawak sikit-sikit. Senang cerita.


Ni hasil dari oven aku. Haaaa.. Gebu lasagna aku ni wehhh. Hasil air tangan suami. Rajin dia tolong masakkan. Siap dapat pujian lagi dari bebudak office. Bangga bini dia ni ha...


Sebahagian makanan. Meriah dengan makanan kitorang ni.

Ni pula sebahagian kuih raya, kekacang, jajan-jajan hasil sumbangan staff-staff office.


Ni pula buah-buahan.


Banyak lagi sebenarnya. Belum sempat ambil gambar, dah habis kena serbu dengan staff department lain. Meriahhh. 

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...