Friday, April 17, 2015

review : nasal aspirator (sedut hingus baby)

https://igcdn-photos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/10986190_1548149558768631_1338667964_n.jpg 

Ni nasal aspirator brand pigeon. Nasal aspirator first yang aku beli. Tak ingat rm berapa. Rasanya tak sampai RM20 kot. Bagi aku, nasal aspirator ni best guna. Hingus tu pun duduk bertakung je dalam tabung tu.

Tapi terpaksa buang sebab anti backflow dia dah tercabut cabut. So, dah beberapa kali aku dengan suami termakan hingus husna. haha. Tapi puas hati la semamng memang kitorang guna dengan sangat-sangat kerap.

Lepas tu nak beli baru. Aku cari brand ni tak jumpa dekat Manjaku. Dah habis stok katanya. So, nak tak nak aku ambik brand Autumz. RM29.90. Bapak mahal. Ke sebab GST??

Autumnz - Nasal Aspirator - Click Image to Close 
Ni benda alahnya.. Nampak tak gambar tu?

Autumnz - Nasal Aspirator

Ni la rupanya. Yang bestnya, nasal aspirator autumz ni lebih lembut dekat corong hidung tu. Pigeon lebih keras. Tapiii yang tak bestnya, nasal aspirator ni kalau tungang tebalik, hingus tu keluar semua kat corong tu. So, aku prefer brand pigeon lagi.


Husna sekarang anti wooo dengan benda alah ni. Dia akan tarik dan pegang kuat-kuat.

Thursday, April 16, 2015

pisang goreng nipis dah macam kerepek pisang

Haaa.. Panjang tak aku punya tajuk?


Seeee.. Nampak tak kenipisan pisang tu. Dah la 4 singgit. Perhhh.. Makan pun boleh rasa crunchy2 tu. Adehhhh. 

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...