Thursday, September 18, 2014

hana mustika homestay Port Dickson

Ada sesiapa yang nak bercuti di Port Dickson?

Kami ada 1 homestay untuk disewa

di Marina Bay Condominium.

 Apartment 2 bilik, 2 bilik air dan fully furnished.


 
Ruang Tamu yang selesa dilengkapi sofa dan TV

Bilik air utama yang dilengkapi bath tub

 
Bilik Tidur 1 yang dilengkapi katil Queen

 Bilik Tidur 2 juga dilengkapi katil Queen

 
Dapur yang dilengkapi Bar Table

Dapur masak lengkap dengan peti sejuk, heater dan kelengkapan masak.


Ini pula view dari balkoni homestay kami.


Harga?

weekday :rm 160
weekend :rm 200
school holiday(weekday) :rm 180
public holiday :rm 250

 utk pertanyaan dan booking, boleh sms/call/wassap:
0193715217 - KHAIRUL

Boleh juga tengok facebook kami : Hanamustika Homestay 

 

Friday, September 12, 2014

GST - harga rumah bakal naik 3 hingga 4%

 

kalau macam ni, sampai bila rakyat nak beli rumah. Harga sekarang pun dah mencanak naik. Lepas ni apa tah lagi. 

Yang kaya makin kaya, yang miskin makin miskin.


Bukan nak mengeluh, bukan tak nak berusaha. Tapi, terbeban juga. 
 

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...