Wednesday, January 21, 2009

kala malam yang sunyi

malam ini..
saya duduk d AIA yg sunyi..
bersama sakinah d sisi..
kerana menemaninya yg ingin berdiskusi..
tntg projek IP..
saya bosan di sini..
jd saya pon tulislah post ini.
tp x de isi la ap nak tulis ni..
cuma merapu je la x henti2..
sambil tengok tingkap kat depan ni..
tp x de pon pmndangan y besh time ni..
cuma mnghadap blok A yg sunyi..

td saya g training boria kat court dpn sane...
nasib bek lah sekejap saje..
sebabnye coach x de..
lega lah saya..
tp pnt la juga..
sebab step nye susag giler...
even baru 1 rangkap je..
belom lagi lirik yg pnjag berjela2..
memang mati la saya..

wahhh...saya pon da penat..
rase macam nak rehat..
mate pon da berat..
nak tulis pon da x larat..

3 comments:

sakinah husain said...

yess.post ini pn ade nme aku.trbukti kau sgt mncintai aku...hahah;p

anis hana said...

haha..x boleh bla..aku x nak bersaing ngan AH la..

sakinah husain said...

hahha..cis kauuu!!ape nme AH naek pulakkk..gaaa.

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...