Tuesday, February 22, 2011

room decoration

hari tu aku ada buat entri pasal origami bunga dan open floor. hari ni baru lah rajin nak tunjuk gambar-gambar bilik yang seumpama sekolah tadika. haha. tengok lah gambar-gambar kat bawah ni.

ni depan pintu bilik. bukan aku and roomate yang buat. floormate kitorang yang buat.

lorong pejalan kaki sudah siap dibina. yang bulat-bulat tu batu tau.

si ulat bulu. ada partner dia. tapi tak ambik pulak gambar.

hujung jalan, jumpa kolam. dengan angsa bersepah-sepah.

ni la tema kitorang. paradise.

kesian teddy bear ni. kena gantung lagi. kononnya angel.

dekat dinding lekat-lekat je bunga, ladybird.

origami bunga tu pakat gantung-gantung kat siling. dengan rama-rama sekali. sampai hari ni tak cabut lagi. nampak cantik pulak tergantung-gantung kat siling..

jalan-jalan kat floor, jumpa pulak baby ni. ^_^











4 comments:

Tapak Kaki said...

so nice.. rajin betol ang deco-deco bersama eric ni ek.haha..

DuniakuAbstrak said...

nice2..aku suka tengok benda-benda seni ni..hehe

adan said...

hahaha.. yg last sekali tu.. baby sapa la agaknya ar..? hahaha

jom baca entri terbaru..

http://adan-akudandiriku.blogspot.com/2011/02/as-salam_24.html

nur anis said...

tapak kaki : ni bukan rajin weh..ni terpaksa dah ni..haha

duniaku abstrak : sama la..best kan tengok benda2 seni ni..

adan : haha..baby tergantung..sesat..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...