Wednesday, December 14, 2011

kasih ibu

semenjak aku kerja, aku tinggal dengan mak. tapi sekarang mak aku balik kampung dia seminggu. tapi time-time ni jugak la aku nak demam. sedih wooo demam sesorang. rindu pulak mak aku. lusa baru dia balik. walaupun selalau gaduh-gaduh manja dengan mak, tapi bila mak tak ada, sangat bosan.ini..

ini baru seminggu. cuba bayangkan kita belajar dekat asrama. jauh-jauh. jarang balik. macam mana la perasaan seorang ibu tu kan. patut la selalu kena suruh balik. kena marah kalau tak talipon. jadi, walaupun jauh, kerap-kerap lah contact parents kita ye. lagi-lagi mak. nanti ayah kita jugak yang kena dengar mak kita bebel sebab kita tak talipon. hihi.

kata hati : rindu sangat dekat mak aku. cepat lah balik ye mak..



inilah mak aku. puan norhana bt dahlan.

3 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sbr ea..t dia balik tau..

mama iris said...

mother always be a mother tak kira anak dah besar mana pon.... =)

Ckin Kembaq said...

akak demam?moga cpt smbuh akak.. ^_^ nt jumpa legalah tu..hehe

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...