Tuesday, June 18, 2013

Diy bunga tisu jom!

Sekarang ni tengah dalam mood ber DIY ! Ini semua sebab roomate sendiri nak kahwin. Seronok pulak tengok dia ber DIY. Tu yang boleh terjebak tu nak DIY jugak. Heeeeeee....

12 comments:

izan mama mia said...

lamanya tak dtg cni...siapa nak kawen ?..ingat tuan blog..ehe..bunga tisu...dl reti gak buat..sekarang dh lupa..mmg cantik bunga tisu nih

lia said...

mau kalau akak ber diy, jd sampah jer... tgn keras sgt ha3

pinky said...

wahhhhhhhhh rindu anis.... lama menyepi...

Farah Waheda Wahid said...

seriously cantik yang...

nuyui a.k.a miss YUI said...

bg aura pda roomate dia juga ni kan..hihih

AnneRaini said...

akak pun suka diy tp kena tgk masa jugak..kalo masa bujang bolehla.. nak beranak pinak ni harammmm... hehe

cheqna said...

cheqna memang tak de seni r
hihihi

HeNRieTTa JoSe said...

chantek...rietta suka sgt....tpi ritu buat ngan tsu lembut sgt...xmenjadi...yang keras sket tu ok la...

Kesuma Angsana said...

wah cantik tu & color dier pun menarik !

Haryati Faizal said...

cantik ye, kreatif

Masya said...

lah ingatkan tuan blog nak kawin td...

Mimi Azirah said...

cantik..kreatif

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...