Friday, May 25, 2018

SHOPBACK - shopping shopping, dapat rebate



Korang mesti suka shopping online kan? kalau suka, kita gang!!! Apps Shopee, Lazada, 11 street WAJIB ada dalam handphone. Hari-hari mesti nak jenguk. Lagi-lagi Shopee. Dia punya Shocking Deal yang sehari 3 kali tu. Perghhhh. Macam ketagih dah rasanya.

Tapi.. Korang tau tak sebenarnya korang boleh dapat rebate bila korang shopping tu? 

Ha, Dengan Shopback ni, u ols boleh shopping dan dapat rebate masuk dalam akaun shopback u ols.





Ni contoh cashback yang sis dah redeem. Siapa nak bagi kan walaupun nilai RM100 lebih je. :) U ols try la. Alang-alang dah shopping online tu, U ols daftar je. 

2 comments:

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...