Tuesday, June 14, 2011

quick update

tersangat lah lama tak jejak blog ni. biasalah, kuliah dah lama habis. berkampung lah di kampung halaman. maka disebabkan tiada perkhidmatan internet, maka terbiarlah blog ni tanpa berusik.T.T

sekarang ni dah masuk minggu ketiga praktikal dekat majlis daerah sabak bernam. so far, tak ada kerja yang terlalu tension. semua masih relax lagi. balik pun mesti on time atau pun lebih awal. ^__^

sangat penat nak kira berapa hari lagi tinggal. ouh.. lagi 8 minggu yang sangat lama.. tak sabar nak habis.. T.T

punya lah lama tak bukak blog ni, dah 205 dah follower. terima kasih dekat semua yang follow.. tapi aku dah tak aktif berblog macam dulu. T.T

untuk siapa yang nak daftar ipanelonline, boleh daftar sini.. ^__^

3 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ptotlah sunyi sepi aje..

slmt mghbskan prktikal ea..

Tapak Kaki said...

8 minggu tu tak lama bagi orang selalu busy.hehe

Ardini Humaira said...

hehe tak pe nanti update bebanyak tau :)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...