Sunday, May 8, 2011

best apa bermuka-muka ni


ada orang tegur, muka aku kalau pakai selendang lain, pakai tudung lain. kalau pakai cermin mata lain, kalau tak pakai cermin mata lain. lain ke? nampak macam sama je.

tapi first time aku pakai lens, mak aku tak cam aku. sabar je lah. -__-"


p/s : jom berdaftar dengan ipanelonline. dapat duit tanpa perlu tingkatkan trafic blog. ^_^

16 comments:

storyfromme said...

bagus la tu.boleh mintak keje sebagai spy.hehehe.

fyna said...

mana2 pon comel je..hehe pakai lense mcm barbie! =)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

lame x komen sni..ni sume sbb blog punye pasal!!

anis,ader tag kamu,lau rajin lej join..

http://nuyuijoinsanesini.blogspot.com/2011/05/mummysyafie-giveaway.html

enyheartsdiamond said...

muka saya pun ada byk muka! :D

HaNa Hani said...

a'ah...nmpk len ckit la dear
^_^

Gnie@SimplyStyle said...

hehe tapi gnie suke tengok anis pakai shawl =)

Anis, jom join contest ni =)
Contest Gambar Bersama Haiwan

msredcheesecake said...

CIK ANIS...
YG PENTING WAT CAMNE PON KIUT KAN? HEHEE

ibnubaba_04 said...

yee..kalau asyik muka len je..kira org pnggil muka bertalam la kn??hehe

[sutera kasih] said...

aahh lah..berbeza hehe

*dh berkali2 try dftr ipaneonline tu tp asyik tak dpat2 :(

Myra Jay said...

Terjah dari blog Zie RedbloodSnow..:)

Mungkin cara kita gayakan tudung buat muka kita nmpak lain kan..:)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ke mana kamu mghilang dear?? =p

Tapak Kaki said...

ni la orang panggil 'facebook'.hehe

aNiM said...

jom join ga saya :)

http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/06/2nd-giveaway-by-anim.html

.fariza. said...

mana2 pun tetap cantik :P

anismelon said...

uiks..okek la toh..boleh mntk keje mcm mcm..bukan org cam...heeee..:)..

tp pakai lens pon pai mak xcam..huuu..nsib mak xkejo ngn penyapu..ingt pencuri...ngeee

Mohd Rozaiman said...

...waaaaa cute,comel dan semuanyer la..kipidap kecomelan ya.

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...