Tuesday, December 27, 2011

kedai makan yang hampeh

apa perasaannya kalau pergi kedai makan, and berhadapan dengan situasi begini :


  1. order lambat sampai walaupun tak berapa ramai orang.
  2. order air kurang manis tapi dapat yang manis betul.
  3. mintak limau kasturi tapi muka pelayan blurr sebab tak faham limau kasturi tu apa. =__=
  4. ada rambut dekat pinggan nasik and bila tunjuk dekat pelayan, dia cuma buang rambut tu tanpa tukarkan nasi and tanpa kata MAAF.
  5. dah dapat semua makanan tapi tomyam tak dapat-dapat. tunggu punya tunggu, rupanya lupa nak masak.  lagi sekali, tanpa kata MAAF. siap nak marah bila cakap cancel je tomyam tu.

memang aku tak nak dah pergi kedai tu..banyak sangat silapnya..

8 comments:

meira said...

Perasaan: Marah!!

ade ke patut buat pelanggan macam tu??? macam mana na maju kalau layan orang macam tu... manusia2....

Cik Rimau said...

banyak kali da jumpe kedai cenggini.. memang sakit at.. tunggu dekat sejam baru dpt.. org lain dtg lambat didulukan.. buat kite mcm halimunan lak.. penampo sekor2 baru tau... hahaha

asyraf ahmad said...

teruknyee...
tak ikhlas meniage lettew...

huhuu

Ur blog should be in my bwalking list 2012?check it out at ACAPSUUR

oh; aina said...

hahaha . angkat kaki cpt2 :)

nur anis said...

meira : memang marah pun kan..memang taknak jejak dah la..huhu

nur anis said...

cik rimau : haha..kasi je penampo...

nur anis said...

asyraf : tau tak pe..nak niaga kena la betul-betul kan..

nur anis said...

oh aina : nasib baik ada adik yang penyabar dekat situ..tak dapat nak angkat kaki cepat-cepat..huhu

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...