Friday, December 30, 2011

tak suka ending tentang dhia!!!

kenapa mesti ending tentang dhia, hero and heroin kena mati?
apa pulak balasan yang Kusalmi tu dapat?
dia yang paling jahat.
sepatutnya dia yang dapat balasan.
and sepatutnya dhia and zikir hidup bahagia lepas derita yang diorang lalui.

haha. aku memang berlagak director.
aku tak suka sad ending..
lepas tu banyak sangat kematian.
atok azmi, ayah raffi, mak melly, ayah dhia, mak dhia, nenek azmi, pak cik kedai kopi, dhia, zikir.
setiap orang ada citarasa sendiri kan..
yang suka, mungkin suka.
yang tak suka, macam aku la. hihi.

jangan marah ye peminat tentang dhia..:)

6 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ntah apa2..xtau kisah yg lain..hbs gtu aje..

nur anis said...

nuyui : mesti seronok kalau tengok mak mertua dia dapat balasan...

puteri nur afiqah said...

betul2... sepatutnya yg jht dpt balasan...
sedihnya ending tentang dhia... huhu

hud aikara said...

ALAMAK SAYA TAK SEMPAT TENGOK ENDING DIA..HUHUHU :(

nur anis said...

puteri nur afiqah : betul betul..:)

nur anis said...

hud akaira : takpe..boleh try tengok kat tonton..:)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...