Friday, November 16, 2012

borong bawal aidijuma

salam jumaat semua.....


sekian lama mencari mood nak ngadap blog. komen-komen anda semua pun still belum berbalas. sebab tu komen-komen tu semua belum di publish. tunggu balas jejak semula, akan di publish okay.. ^__^


hari ni nak kongsi hasil rembatan dekat aidijuma central market beberapa minggu yang lalu.



tadaaaa....


rembat 3 cukup la..
banyak-banyak nanti, kena bebel tak pasal-pasal.
haha.
kan aidijuma tengah buat sale kan.
so tudung atas ni, seploh ringgit je selai.
yang hijau tu reject, RM8 je selai.
alaa, reject setakat ada garis putih kecik je.
memang tak nampak dek orang punyalah.


tapi sekarang ni, serious terasa nak beli lagi.
senang kot nak bentuk tudung tu.
ak payah susah-susah pakai fabric starch.

20 comments:

izan mama mia said...

cantik...

nuyui a.k.a miss YUI said...

murah gak tu =)

pinky said...

huhuhu....bawal ttp mjadi pujaan jgk...ahakkkkk

Kakzakie said...

Tudung bawal nurjuma cantik-cantik kakak pun suka tapi mahal sikitlah..

adyna said...

Heheh anis dah terjebak

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

wahh... bestnya dia shopping...:)
salam singgah... :)

Syida Rasyidah said...

Warna dia cntiklaaa...

baby lydia said...

dya x pena beli lgik pn ..aj nih..

norhidana said...

akak dh lama tak pakai tudung bwl nih... sejak dh kenal tudung ekin nih... buruk tul muka akak pakai tudung bwl sbb spek nih... kadang tingin gk nk pakai tudung bwl nih...

boni kacak said...

hahaha..dah beli banyak tu nak beli lagi??hehehehe

IntaNBerliaN said...

a'aa tudng aidijuma mmg senang nak bentuk kan.. :_)

QA's ~ mamapapa said...

owhhh..bawal aidijuma ke namanya?akak pkai beli n pakai je,ahaha!!

nik ros said...

feveret la tudung bawal ni.senang nak pakai :)

ayut said...

RM8 sehelai..berbaloi....

AnneRaini said...

akak pun suka tp baru ada satu hehe

anismelon said...

ok la toh..murah..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik2 la...kena beli lg ni anis hihi

Nurul Husna Mohd Hassan said...

amboi.. rembat 3 je tu.. :)

QasehnyaRania said...

a`aa..ciksu pon suka tudung bawal..sbb senng nak bentuk lagi satu sesuai dgn moka bolat ciksu ni ;D

Nora Karim said...

femes dah aidijuma ni... sana sini blogger sebut pasal AJ... hm...

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...