Sunday, January 13, 2013

terpaksa menyepi. sedih!

hai hai dan hai lagi semua.
serious rinduuuuu!


sekarang ni aku dah selamat daftar diri dekat hq felda jalan semarak.
dah selamat juga kursus 3 hari dekat hq.
dah selamat juga daftar diri dekat department.
dah dah selamat juga pergi out station ke chini 3 hari 2 malam.
dan sekarang ni, hari kedua seminar dekat hotel grand season.



perghhhh. pack sangat jadual.
sampai kereta pun dah kiok sebab lama tak start.
-____-"


sekarang ni still lagi mencari rumah sewa.
harap sangat dipermudahkan.
^____^


tunggu nanti keadaan dah stabil.
boleh lah beli broadband sendiri.
dan boleh lah online puas puas.
^___^

 

26 comments:

Farah Waheda Wahid said...

ooo... patulah anis lama menyepi... x pe settlekan apa2 yang patut dulu ye sayang... dah settle semua nanti ...boleh online balik puas2...

semoga segala dipermudahkan untuk anis...kakak doakan... In Shaa Allah...

IntaNBerliaN said...

moga anis jumpa rumah sewa yg sesuai :-)

jeBateja said...

Semoga berjaya di tempat baru....nanti den poei sano...leh lah pow hang secawan kopi......ahakz

anie said...

all the besh sis...
mula2..nnt da sesuaikan keadaan baru ok la tu

lia said...

gud luck dgn suasana baru...

MizzTina said...

sabar..sabar..normal la tu sbb keje baru kan..

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok,sbr menati..hihi

norhidana miswan said...

skrg nih pg keje jln kaki je ke dik? kete nyer kt mana? bizi betul yek, sampaikan akak nk jmpa pun tak dpt2 hehehe... takpe slow2 dik, org lain paham awak tu baru mule keje tmpt baru

Liza Licha said...

semoga dipermudahkan ye.. cari rumah sewa area mne dear?

HeNRieTTa JoSe said...

take care yea...moga segalanya dipermudahkan....

HeNRieTTa JoSe said...

take care yea...moga segalanya dipermudahkan....

pinky said...

wah lama menghilang...semoga semua dipermudahkan...

myfreeminded said...

salam Anis, so dah berada di tempat barulah ye. Semoga Anis dapat membiasakan diri dan bekerja dengan bersungguh2.. hehe, dedulu masa belajar orang akan cakap, belajar besungguh2 ye... :)

Haryati Faizal said...

dulu akak sewa kat pangsamurni keramat tu...dkt je ngan felda tu hihi

Nizam Ijam said...

xper... nnt sambung balik :)

saya dah update...
hope dapat tolong walaupun agak susah.... :(

Hasrina said...

good luckk

Deq's Qienz said...

ok anis take care ya :)

Cik Syida said...

yerp.. lama dah xnampak anis..
okey, kte menanti anis online nie :D

nn lylyn said...

xpe setelkan satu2 =)

ayut said...

moga dipermudahkan ye anis...bru2x start keje kan..mmg pack sentiasa...nnt ayut plak pack..huhu

QasehnyaRania said...

selamat bertugas :D

semoga baik2 aja :D

habis skrg tinggal mana ?

Hazmin Hamudin said...

Betul2 sibuk ni. Takpa, nanti dah dapat sesuaikan diri, mesti ok balik tu.

~AmyLiana86~ said...

smoga semuanyer berjalan lancar yer..=)

sue perbs.. said...

semoga dipermudahkan...

nanieybarnieylurviey said...

Hope segalanye dipermudahkan.. Aameen.. Insha Allah.. Packnye!!!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

moga dipermudahkan urusan utk anis

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...