Saturday, January 19, 2013

oh my weekend.

salam rindu semuaaaa.!



hari ni, aku dekat kampung.
hoyehhhhh!
seronok sangat dapat berweekend di kampung.
dapat makan banyak banyak hokeyhhh!
rindu masakan mak lah katakan.



and i'm so sorry sebab tak dapat lagi nak publish komen komen anda semua.
sebab still tak sempat nak balas jejak semua.
hukhuk.
next month, pindah masuk rumah sewa, nak kena rembat broadband terus.



banyak ni cerita tersimpan dalam kepala ni.
haha.
tunggu ye.

22 comments:

jeBateja said...

Hah jgn lupa....carik broadband tu cepat....nanti citer2 hang basi...ahakz

QasehnyaRania said...

suka la tewww ;D
selamat berhujung minggu ye anis :D

MAY said...

Kne bt cite by part ni..

adyna said...

tak pe..pas dah settle semua boleh bls jejak ek.. ;)

Kuazue Mohd said...

yaaa...kiter tunggu...cepattt!!!

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,suka dia ea..

MizzTina said...

laaaaaaaaama xnmpk awk kt blog!!!

ayut said...

rembat broadband ea..hihihi...kebizian melanda yer... :)

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye dok kampung.....rietta semalam sempat jenguk bonda sekejap....sukeeee....

are_lin@yu said...

anis cmna kerja baru bez tak?hehe

KY said...

kalau makan masakan mak, memang tak terlawan yg lain..

norhidana miswan said...

dpt umah sewa kt mana dik?

balik weekend melepaskan rindu yek, nsb lah dekat je

Azera Aziz said...

As Salam Anis...

Wah best tu ada dikg...boleh feel suasana di kampung khususnya waktu pagi...

Anyway Kak Azera sedang mencari bloggers yang sudi sponsor untuk Giveaway...Kalau sudi la..

tengok kat sini yer..

[INFO] Pencarian Sponsor Untuk Giveaway Azerawati [dot] com kali ke-2

fatin aziz said...

masakan mak mmg the best food forever la..hehe

HeNRieTTa JoSe said...

Salam...Maaf Rietta tag Anis..

http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com/2013/01/23rd-birthday-ga-by-si-bulat.html

Peri PiA said...

Salam kenal,balas kunjungan

yeyyy bestnya blk kg

nanieybarnieylurviey said...

Hehe.. Selamat publish komen bw and up entry :)

MaMa Rey said...

seronoknya dapat balik kampung kan..saya dah lama tak balik kampung

Mama Adam said...

seronoknya berkampung =)

Farhanah Mokthar said...

nice blog dear. jom singgah dan join peplum giveaway kat blog kita..

4feet8 said...

kampung kat mana?

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

masakan mak terbaekkk di dunia hehe

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...