Thursday, February 14, 2013

kahwin.


wink wink.
kami.
kahwin?


ohhhh. belum lagi.
heeeee.



haaaa... ni baru betul ambik gambar dengan pengantin.
lama dah kot kenduri ni.
3 minggu lepas peram cerita.
  
means, dah 3 minggu jugak aku tak jumpa si dia.
sobs sobs.
rindu kot.



and, ni gambar favourite.
even nampak gemoks sangat dalam gambar ni.



sekarang ni dah ramai kawan-kawan bertunang, berkahwin.
tumpang gembira untuk mereka-mereka.


bila my turn?


rancangnya, hujung tahun ni.
tapi mak abah suruh tangguh tahun depan.
atas sebab-sebab tertentu.


and thanks a lot sebab si dia faham.
semoga dipermudahkan urusan kami nanti.
^____^


26 comments:

MAZLIZA ABD RAZAK said...

cepat-cepat kawin, baru la cepat terubat rindu tu :)

Cik Syida said...

haahlaa.. anis nmpk tembam..

Masya said...

iyerlah anis makin berisi sekarang.... moga kejingjang pelamin.. tahun depan yer...

bobiedanbad said...

semoga di permudahkan jodoh kalian :)

waiman takwa said...

Tahniah sebab dah kahwin.. eh bukan.. sebab jadi pengapit.. Nak dekat dah tu :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah,tak lama je lg ea..alhamdulillah..

AnneRaini said...

wah tak lama lagilah tu..

♥ Wina ♥ said...

sweetnye!

insyallah..nak tgk anis pakai baju pengantin lak :)

norhidana miswan said...

heheheh takpe kumpul duit banyak2 dulu,

ayut said...

xlame dh turn yer :)

MizzTina said...

gmbr last bkn main lagik...

myfreeminded said...

Insya Allah kalau dah jodoh tak ke mana. :)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

haipp..tgn tu.. =P
bagus juga kalau segerakan kawennya.lebih barokah, insyaAllah.

Puan Ira said...

semoga dipermudahkan urusan nnti

Kakzakie said...

Ikut nasihat mak/abah mesti akan ada yg lebih baik kelak. Sabarlah sikit.

Kesuma Angsana said...

moga sampai jodoh nnti ye amin2

Cik Que said...

best nye dh ada perancangan nak kawin..semoga dipermudahkan oleh Nya nanti..^___^

are_lin@yu said...

wahh tk lama lg tu..moga dipermudahkan anis ;)

Masnady said...

amin amin amin.. semoga lancar ya. dan tidak ada halangan untuk menuju pernikahan kalian..amin

cik nana said...

kannn sekarang ni kekawan sana sini tunang/kawin/bersalin. insyaallah sampai masanya nanti jdodoh tu. :)

Haryati Faizal said...

klu betul pun apa salahnya...hihi

Lyaa Suriany said...

amin
semoga di permudah kan urusan kita nanti

ros_reeza said...

tak lama dah tu.. masa cepat je berlalu :)

IntaNBerliaN said...

oo ni la buah hati anis yer :)

QasehnyaRania said...

in shaa ALLAH semoga dipermudahkan segala urusan cik anis nanti ye :D

Anonymous said...

sy kenal pengantin lelaki tu..
jiran lama dari kecik lagi..

maknanya kita pegi kenduri yg sama la kan hiks

LY

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...