Monday, February 4, 2013

segalanya lebih stabil sekarang

setelah sekian lama tak hadap blog.
boleh tak kalau aku cakap, aku blur nak start semula dari mana.
tak tahu nak mula cerita dari mana.
ohhhh... i'm so blurrr!


sekarang aku dah masuk rumah sewa dekat setiawangsa.
nak kata jauh dari office, tak sangat lah.
cuma adat duduk kl kan.
harung lah kau jem tu hari-hari.


kehidupan sekarang makin stabil.
tapi...
poket yang makin kurang stabil.
-____-"


perghhh..3 minggu lagi kot nak tunggu gaji.
makan megi je lah hari-hari nampaknya.
hukhuk
duduk kampung lagi kaya wehhh even gaji half dari yang sekarang.
tapi itulah namanya dugaan dan cabaran kan.
^____^

19 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

Kata org...bandar sara hitam tinggi.....

fatin aziz said...

beli byk2 megi. bagi byk perisa. hari ni perisa lain esok lak perisa lain. smapai 3 minggu..hehe :P

jeBateja said...

soba2....mula2 ni penin...lama2 nanti ok lah....

MizzTina said...

tu la dpt ajar kite lbh berjimat dik..

Masya said...

lama tak singgah sini.. alhamdulillahhh makan maggie biasalah tu.. biskut kering pun ok.. maggie pun dah mahal skrg...

are_lin@yu said...

tulakan..btl apa yg anis ckp tu.

nuyui a.k.a miss YUI said...

dugaan =)

Farah Waheda Wahid said...

normal tu yunk... living cost kat bandar ni memang tinggi...kena pandai2 budget... wah kat setiawangsa ek... nanti kalau kakak ke sana bley ler jumpa...

norhidana miswan said...

setiawangsa kt mana dik? takpe baru2 lg kan, nnti bile dh tau cabang mana menu murah n sedap, n dh biasa insyallah semuanya akan ok, kalu mlm bosan2 blh la nnti dtg umah akak kt ukay perdana...

biasalah tu dik, tiap apa perubahan dlm hidup kite msti ada cabaran nyer...

Dianaa said...

makan maggi hari2? no way. tak elok lah. hehe :D makan lah roti atau biskut dengan milo :D

Akma Khaieri said...

xpe sabar yer anis...hehe^o^

nik ros said...

tak pe. susah2 dulu.plan2 kayuh. nnt dapat gaji ok la tu. tiap2 hari boleh makan nasi..hehe

ayut said...

sbb tu org ckp klu duk bndar ni gaji 2k pon tak mewah mane...duk kg gak yg mewah wlupun 1k je gaji :) all the best ye anis gan keje baru :)

Haryati Faizal said...

betul tu anis... takpe dah rezeki anis kat situ terima dgn redha ye...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sabar yer anis...makan meggi pun sedap hehehe

Cik Syida said...

betul-betul, setuju dgn Anis, Anis.. welcome to kl.. huhuhu

TiranaAduka said...

salam nur anis
Pekabar.maaf lama ta tak dtg sini

Kesuma Angsana said...

doakan yg terbaik for u ye dear

IntaNBerliaN said...

tu la, kalau kat kg, dah mewah kan.. hihii

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...