Sunday, March 24, 2013

hadiah untuk ayah

assalamualaikum semua.

mesti anda-anda semua lama tak nampak jejak saya kan?
maaf.

dah lama tak BW.

kerja sekarang bukan semudah yang disangka.
tiada istilah punch card pukul 5.
tiada juga istilah dapat selalu weekend.
balik kerja, kejap je mata dah suruh tidur.


seperti biasa, bila sampai je birthday abah.
harus kepala pusing nak bagi hadiah apa.


should i give him perfume?
or wallet and belt?


ohhh. sangat-sangat tak tahu.


tapi semalam jalan-jalan.
nampak bantal best yang sangat comfort.
should i give him pillow?


sangat best kot macam tu.
tapi tak kan nak beli satu.
mesti partner untuk mak sekali kan.
sooo..simpan hadiah tu untuk bagi masa anniversary nanti lah.


and now, mula pening dan pusing lagi nak bagi hadiah apa.
-____-"


note : my current weight is 60kg!!!!
ohhh no!
makin stress makin naik berat.
makin banyak kerja luar, makin banyak makan.



12 comments:

nanieybarnieylurviey said...

Wow.. 60kg?? Naik mendadak ke tu..

norhidana miswan said...

heheheh kerja baru, cabaran baru yek dik... ptt lah lama senyap je

apa kata bg abah tu baju sepersalinan? kasut or sandal? atau kalu dia suke membaca belikan dia buku... kalu akak pun pusing gk

bile lah akak dpt jumpa ngn anis ni ek, selalu kalu bli mkn kt felda ada gk tgk2 kot2 terjumpa anis kt situ

:: Mrs.Eady :: said...

uhh uhhh diet!diet!

KY said...

bab2 hadiah ni memang pening sikitlah...

nuyui a.k.a miss YUI said...

berat kt lbh kurg..hihi

HeNRieTTa JoSe said...

ayah rietta 12 hb aitu....aini 25 hb anivesary parents....semalam dah celebrate sesiap di kampung.....

Masya said...

anis sekarang dah senang hati.. itu pasallah naik berat...
diet² jom.. kalau berhasil hahahahaha

Tihara said...

makin busy yea, beli kemeja ke kat ayah ok tak :)

Cho Zila said...

akak kalau stress lagi makan banyak tak boleh menahan...
hadiahkan untuk lelaki m emang payah sikit.. senang tanyajer nak per..

Cik Zaitul said...

oklah bantal tu..
akk bagi abah akk towel..atleast die pakai always kan..ekekekeke
takpun tali pinggang , tshirt , purse

Cik Yatt said...

nak cari hdiah tok ayah mmg sush..he

Mimi Azirah said...

bila nk cri jadiah utk ayah memg pyh kan

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...