Friday, April 12, 2013

homestay atau apartment untuk disewa di Port Dickson

selamat pagiiiii..


ada yang nak bercuti pergi PD tak?

haaaa.....kalau ada, boleh lah menginap dekat HANA MUSTIKA HOMESTAY ni.

homestay ni berbentuk apartment 2 bilik.

khas untuk muslim sahaja. ^___^

dan, kami tak limitkan berapa orang nak menginap dalam tu.

cuma, bawak lah toto lebih ye.

^___^

so, jom terjah HANA MUSTIKA HOMESTAY.

8 comments:

Kuazue Mohd said...

wah best ni..boleh lah bookmark n calling2 klu jadi our vacation t..

~AmyLiana86~ said...

wah blh pegi nie..hehe

MAZLIZA ABD RAZAK said...

nampak cam best jer.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

adik beradik promote ni..hihi..

eh, nanti yui nak p pd gak..

Haryati Faizal said...

lama tak dgr citer anis ye? bz keje ye...

Cik Yatt said...

dah lama tak smpai pd..sob

norhidana miswan said...

wah2 skrg dh ada homestay yek... ok, kalu akak ke sana... akak try ek

Mimi Azirah said...

pd kampung akak

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...