Monday, June 24, 2013

Borong simplysiti

Tadaaaaaaa....


Borong barang simplysiti dekat guardian khamis lepas.
Total RM 198.
  
Ada sale time tu.
And bila kira semula,
Aku dapat jimat hampir rm100 di situ. 
Happppyyy!

Yang best dengan simplysiti ni, dekat facebook dia, dia akan update setiap sale yang dibuat.
Sale dia lain-lain tau.
Kat guardian lain, kat watson lain, kat tesco lain.
Yang penting tiap tempat lain lahhh.


Sooooo...harus bijak pilih tempat yang tawarkan sale terbaik!

11 comments:

Fazleyatul Aini said...

saya suka lipstick dia

norhidana miswan said...

sekali beli blh tahan lama skit itu yg berbaloi, perfum yg hijau tuh mmg wangi, akak ada try gk

Masya said...

hohohoho.. suka beli online brg dia... mmg jimat kalau bnyk cuma kos penghantaran kene tanggung.. lain2 ehh.. setiap tempat haruslah bijak serve kan...

Kisah Si Dairy said...

amboi..banyak nye borong..buat review skit la pasal product nie..heheh

lia said...

byk la beli sbb sampai jimat rm100 he3

are_lin@yu said...

waa mrah ok x pkai..

HeNRieTTa JoSe said...

Wah....banyaknye borong.....

eLL said...

amboi peminat setia SS ni ye

Cik Yatt said...

yatt tak mampu la..hehe

Mimi Azirah said...

Byk jugak jimat smp seratus...

.::: Princess MOMOY :::. said...

wahhh. ni mesti fans ss ni
jimat sampai 100 banyak tu

dear jemput ke blogshop baru momoy
jual lulur dan prosuk spa yang supply ke spa-spa

http://d-homespa.blogspot.com/

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...