Friday, June 28, 2013

mana nak beli barang buat hantaran murah?

Salam jumaat semua.


Sekarang ni aku nak mencari barang-barang untuk membuat hantaran.

So, anyone tahu dekat mana nak beli barang yang murah-murah?
Kalau boleh area kl ni je la.
Malas nak pergi jauh-jauh.
Contohnya macam bantal polisterin tu.
Seriously sangat teringin nak buat bantal hantaran.
Heeeeee...


Ingat tak entri bunga tisu hari tu?
Itu bunga-bungaan yang akan diguna untuk menghias my hantarans.
Sebab aku nak sangat hantaran yang penuh dengan bunga...


Nak beli bunga banyak sangat memang kena ready duit yang banyak juga.
So, marilah kita berjimat walaupun kena kerah tenaga sedikit.

^____^

13 comments:

Fazleyatul Aini said...

wah dah nak tunang.congrats =)

shaFazie said...

area jalan TAR,dekat Semua House ada belah bawah tapi harga tak apsti berapa..try2 anis tgk dulu

Farah Waheda Wahid said...

Jalan TAR ataupun dekat Nilai...dekat situ banyak choices sayang...

MizzTina said...

kt area jalan tar tu byk dik.. pegi je..

Rina Ellisa said...

try pegi syarikat bunga reben jalan TAR.. :)

Tihara said...

bila majlisnya tu, alhamdulillah tahniah anis.. :)

Lyaa Suriany said...

Kt kedai vivian jln chowkit dear.
brg murah murah

Suria Lekatlekitgurl said...

mydin je la yg tahu pun.. hahahaha

cikpingu said...

g GM KLANG.. :)

Mimi Azirah said...

Area kl akak xpsti la...slalunye area nilai 3 la yg tau dr jual brg murah

eLL said...

erm... dekat semua house la kot. banyak rate harga, nak kata murah, tak berani gak.

HeNRieTTa JoSe said...

Rietta xtaw sgt sal hantaran tu...tapi bunga tisu tu mmgchantek taw...bleh jerr guna....

Haryati Faizal said...

sampai seru dah ye...

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...