Thursday, June 12, 2014

wedding review - pelamin kahwin

untuk wedding hari tu, aku ambil dari Seha Ratu Andaman dekat Sekinchan, Selangor.
 malas nak survey-survey, ambil saje yang kita dah tahu confirm puas hati.


 ni lah rupa pelamin tu bila spotlight belakang tu rosak.
perghhhh!!
dah la masa rosak tu dah pukul 10 pagi hari sanding..
kol mak andam tu suruh betulkan jugak.
sebab bila malap macam ni, sangat-sangat tak naik seri kan.

finally diorang datang jugak pasang spotlight baru.
legaaaaa...

 haaaaaa....terang sikit haaaa...

seriously sangat puas hati dengan pelamin ni...
simple je.
harga = RM1,300.00

5 comments:

hainom OKje said...

Cantik....pelamin sekarang mmg mahalkan NA....nak kawen katanya...layan ajelah...hehe

HeNRieTTa JoSe said...

Cantik...mmg perlh spotlight tu....

irrayyan said...

cantik..
salam singgah
www.irrayyan.com

ayut said...

Alamak lama xdtg tup2x kawen sudah...alhamdulillah..tahniah ye.

Mimi Azirah said...

memg cntik...puas ati

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...