Tuesday, August 19, 2014

beli powerbank murah di lazada

Kalau nak diikutkan, memang dah lama juga survey power bank ni. Maklum la, kalau dah asyik online je dekat handphone tu, memang sekejap je la bateri tu kong. Jadi, pilihan terbaik adalah dengan membeli powerbank.

Dah memang aim nak beli power bank yang 20000 mAh. Sebab memang target boleh guna bersama suami. Survey dan survey, akhirnya jumpa juga powerbank yang murah dekat Lazada.

inilah hasil tangkapan. Powerbank Pineng PN-999 20000mAh. Harga RM79.00 sahaja. Siap dapat free powerbank mini comel kuning tu dan free postage.

Servis pula, sangat cepat. Harini order, bayar segala bagai. Esoknya dah sampai pun. 

Terasa macam nak shopping lagi je dekat Lazada ni. Lagi-lagi dapat voucher RM10 sebab sign up jadi member. Tengah belek-belek apa yang nak dibeli ni. ^___^


Oh ye, Powerbank tu seriously berat tau. Dah macam bawak batu dalam handbag. Tapi tahan lama. Boleh dalam 5 kali charge full.

10 comments:

Fazleyatul Aini said...

saya pernah beli barang kat lazada jugak
cepat la servis nya. suka2
masa tu saya beli traveler blender

Asep Haryono said...

Hmm, that is realyy cool. Powerbank Pineng PN-999 20000mAh. Harga RM79.00 equal to Rp.237.000,-. The same as Two Hundred and thirty seven thousand rupiahs. Hmmm Not bad

lia said...

alamak, berat ke... xper, nak usha skng gak ;)

::EIDA:: said...

ari tu ida ade jugak beli ogawa purifier tu kat lazada. okay sangat!

AnneRaini said...

akak dari taun lps survey tp smpi laa ni tak beli lg...

Masya said...

suami suka shopping kat lazada ni.. ada je yg nak dibelinya...

eima said...

murah la ... sbb klu beli kat kedai HP sampai dekat 2oo harga nye

Izza Sakura said...

Ohh mmg teringin nk beli powerbank ni ,tk rse cmtkperlu lg

Mimi Azirah said...

murahh

Shahrain Soffi said...

Ada warranty x..bape tahun

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...