Wednesday, August 20, 2014

cuci gambar online di eoe online

Masa kahwin hari tu, ada dapat banyak hadiah frame gambar. Tapi malas nak cuci gambar. Gantung je la frame kosong yang ada gambar sample mat saleh peluk-peluk tu. Bila family datang rumah, hambekk asyik kena kutuk je sebab gantung frame kosong.

Jadi tekad la nak cuci gambar. Kalau nak harap pergi kedai gambar memang super duper malas. Harga cuci dekat kedai pun boleh tahan mahal. 

Teringat dulu pernah cuci gambar online. Terus bukak website eoe online. Upload gambar yang nak dicuci. Bayar. Esoknya, sampai dekat office. Yeayyy. Jimat tenaga, jimat peluh, jimat lemak.



Ni lah hasilnya. Memang tak pernah mengecewakan. Kualiti gambar cantik. Sekeping aku cuci saiz 12R. Besar gedabak gantung dalam bilik. Bangun tidur je, boleh feeling-feeling pengantin baru tengok gambar kahwin sebesor-besor alam kat bilik. Haha. Sebab aku bosan gambar formal dekat pelamin, aku cuci besar gambar dengan kereta kesayangan kitorang. 


Untuk saiz 12R, harga dia RM30. sangat berbaloi dengan harga tu. Yang lain cuci je saiz 4R biasa. 30sen je sekeping. Kumpul banyak-banyak sampai harga RM35 ke atas, dapat free postage. ^__^


11 comments:

lia said...

akak pon cuci gmbr kat eoe online ;p

nuyui a.k.a miss YUI said...

lama dah tak cuci gmbr..huhuh

MizzTina said...

hri tu dh pilih² gmbr nk cuci kt eoe, pastu bersalin, trus lupa..wakaka

Mizz ErMa said...

hihihi sama la, sy pon ada 2 frame kosong dk tergantung kat ruang tamu umah..hihi

Izza Sakura said...

Oh tktau pula cuci gmbr pun bole bt on9 canggihnya

Asep Haryono said...

Very cool pics

::EIDA:: said...

ramaii ehh kate eoe ni baguss.. kene testtt sekeping ni hehe~

AnneRaini said...

tak pernha taupun boleh cuci online. nak buat jugaklah..

Fazleyatul Aini said...

menarik !
kene kumpul gambar2 dulu biar sampai dpt delivery free tu hihi

Aisya A. said...

owh baru tau ni.. tq.. :D

Mimi Azirah said...

cantikkkk

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...