Tuesday, October 14, 2014

Bengkel dan bengkel lagi

Sekarang ni tengah ready nak pergi bengkel lagi. Makin dekat hujung tahun ni, makin banyak kursus lah, bengkel lah, seminar lah... Adehhh..


Yang tak best bila dekat unit aku ni, aku sorang je pegawai. Tak dapat nak mintak orang gantikan. Terpaksa la gagahkan diri pergi bengkel. Kenapalah diorang ni tak nak buat bengkel dekat office je. Kan senang. 


Tak sabar nak cuti bersalin. Cutiiiiiii.. Hihi

3 comments:

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

nanti dah cuti rasa nak kerja pulak kan..cuti 3 bulan pulak tu..hihihi..selamat berbengkel ye Anis..

Nurzakiah Hanum said...

all the best

juicy X said...

as salam...jemput singgah blog saya utk cuci mata...khat kufi dgn harga mampu milik :)

salam ukhwah

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...