Friday, October 31, 2014

jarum quilling

http://photos-a.ak.instagram.com/hphotos-ak-xpa1/925939_289814287880760_391318387_n.jpg 


Finally... Dapat juga beli jarum quilling ni. Selama ni guna lidi je. Belah sendiri dekat hujung lidi. 

Siapa yang nak beli jarum quilling ni, boleh tengok dekat facebook Lin Handmade Greetings Card. RM15/pcs tak masuk postage. 

Boleh la berquilling semula lepas ni. Sejak pregnant ni, langsung tak buat dah kerja-kerja quilling dengan jahit manik ni. Rindu pula..

11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow

AnneRaini said...

samelah kite anis..dah ada anak ni takde masa nak buat benda2 tu sume.. kalau nak bermanik sikit kat ujung lengan pon mkn berbulan nk siap...hehehe

norhidana miswan said...

akak tak reti apa penggunaan nyer n nk guna camne hahahah,...

Kakzakie said...

Dah ada tu bolehlah memulakan balik ye Anis..

Aisya A. said...

teringin nk try buat tapi entah bila entah baru nk buatnye. hehe

Tihara said...

kreatif juga anis ni yea :)

Myra Jay said...

Wahhh rajinnya berquilling..
:)

ros_reeza said...

macam best je.. nak jugak...

nanieybarnieylurviey said...

Boleh menuntut ngn anis lepas ni. Xpenah tahu n amik thu pun pasal ni. Xthu kewujudan jarum ni

nina said...

wahhh cantiknyee! bleh ajar saya takk?

Pha Is said...

selamat berquilling..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...