Friday, March 13, 2015

Designer collection - R series sangat best

 

Alhamdulillah.. Dah sampai dah barang ni.

Aku sangat suka collection r series ni keluaran cosway. wangi ya amatttt.. 

sekarang ni tengah ada promotion tau dekat cosway. kalau yang jadi ahli tu boleh la rembat.

kalau bukan ahli macam aku, boleh beli dekat akak ni. Bonda Zie

Dia jual murah je. RM30 satu set. Postage rm9. Aku ambik 2 set, tetap postage sama.

Jimat sangat. Ye la, nak jadi ahli cosway malas. hihi.

tak sabar nak mewangikan diri.

oh ye. promotion ni sampai 25 mac ni je tau.

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg ramai beli.. hehe

Mizz ErMa said...

xpenah dgr pulak psl produk nie..nnt leh la review..hihi

adianiez AIDA said...

dulu kala aida minat cosway.
sejak keahlian mati, malas nak renew!
aida beli je kat member.
aida minat sgt landshield!!!

norhidana miswan said...

brg cosway mcm perfum ke losyen mmg wangi cuma kadang tak dan nk membeli sbb yg punya kad keahlian kejap ada kejap tkde heheh

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...