Thursday, September 23, 2010

apa password aku??

kelmarin aku punya lah semangat bukak website tv3. niat ni nak tengok cerita epilog syurga cinta. yela, minggu ni kan minggu last. aku follow cerita ni dari awal. tak kan la nak miss ending pulak. tak boleh. tak boleh. rugi nanti. tapi, bila aku bukak je. kena log in. alamak. apa username dengan password aku? dah berpuluh kali aku cuba log in. tapi, semuanya mengecewakan. selama ni aku save password tu. bila bukak je terus klik kat butang log in tu. memang la dah lupa apa passwordnya. tapi, bila dah format laptop ni, semua tu dah tak ada. uwaaa.. sedih tau. aku nak tengok jugak cerita tu!!!

1 comment:

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...