Friday, October 8, 2010

kisah aku dengan memanah

aku teringat pengalaman aku memanah awal tahun hari tu. pertama kali memanah. itupun lepas diajak tok guru memanah. pergilah sunway pyramid. sampai-sampai terus cari tempat memanah dulu. =p

inilah dia si tok guru

lepas dah pakai apa yang patut. dengan semangat ambil tempat. punya lah berat benda alah tu. jadi tok guru mintak tukar yang ringan sikit. (bukan aku lemah ok. cuma nak manja sikit je dengan tok guru. haha. gedik. )

cubaan memanah yang pertama. wah. terkena target. tapi.. bukan target sendiri. target tok guru. haaa. ingat senang ke nak shoot target orang sebelah..?

cubaan kedua. masuk dekat target sendiri. tapi dekat luar bulat jugak. takpe, usaha lagi.

cubaan ketiga? tepat! kena dinding. terpantul balik. nasib baik jatuh kat tanah. kalau kena kat diri sendiri. memang terbaik lah.

lepas tu cubaan semua berjaya. dah habis, aku pandang belakang. apesal ramai sangat tengok ni? bukan aku buat pertunjukan pun. haish. bikin malu je.

note : tok guru sekarang tak ada kat sini. tak boleh nak ajar. lagipun tok guru tengah training nak bertanding nanti.

6 comments:

DiEyLaH said...

k k..tok guru g mane...
opps..tetanye pulak..ngeee...
x pnh men panah..men lastik je pnh..haha

Ckin Kembaq said...

Tak penah memanah..tp teriingin la jugak..hehe mcm dieylah,main lastik..haha

nur anis said...

dieylah & ckin : try la memanah..best tau..rasa nak memanah lagi..hehe

Peminat Katie Holmes said...

aku tak pernah memanah.
teringin jugak.

nur anis said...

peminat katie holmes: kalau x pernah la kena try..dptkan pengalaman..

wawa(",)toink2 said...

yup..mmg sgt klaka ms mle2 2..haha..bg i plg ssh part nk kenyet mata..i ta weti kenyet mt belah kiri..hahaha..so kenyet2 rupa2 ttp dua2 mata..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...