Thursday, October 7, 2010

tudung indon? yakin tak nak pakai?


oh. teringin betul nak pakai tudung macam ni. cantik je. kemas pulak tu. tak payah susah2 nak lipat-lipat tudung. tapi dia dah cantik. pakai apa pun cantik. kalau aku? haha. dah la muka bulat. ada hati nak pakai tudung cam ni. macam tak sesuai je. tak yakin okey nak pakai.

tapi, ayah aku tak suka mak aku pakai tudung indon. tunang akak aku pun tak suka akak aku pakai tudung indon jugak. kalau aku pakai incik fifie suka tak ek? haha..

6 comments:

Roxy zai said...

my bf kata dia suka je tgk i pakai tudung ni..kena yakin beb!! pedulik apa org kata..cuba laa..selesa n senang..i like!^__^

Ckin Kembaq said...

Dah beli 1.wana maroon jenis labuh punya..insyaAllah akan pakai..ok gak..n_n

nur anis said...

huhu..ok..nak try jugak ni..belum cuba belum tau kan..hehe

Peminat Katie Holmes said...

sebab nanti nampak macam bibik.haha
gurau2

nur anis said...

haha..my dad pun cakap macam tu.

Norhafiza said...

kalo kakNo pakai je..jnj tutup mn yg perlu dan selesa dipakai dan selagi suami tak tegur hehe

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...