Wednesday, August 10, 2011

contest gaya awesome


dah lama ni tak join contest dekat blog ni. kali ni tiba-tiba rasa nak join. tapi contest melibatkan haiwan..^__^


klik la banner dekat atas kalau nak join ye.

aku nak letak 3 gambar dekat sini. sebab aku jarang letak gambar-gambar kucing dalam ni, nak la letak lebih sikit buat tatapan semua. ^__^


ni baru la kucing melayu. berkainbatik. ^__^


no picture please!!


tak tau kenapa diorang tidur macam ni. 

syarat-syarat pulak, dekat bawah ni.:

1.  korang follow blog FOF and SHE WINTER

2. like fanpage ni: SINI

3. letak tajuk entry tu "Contest Gaya Awesome"

4. korang letak banner atas tu kat blog korang and linkkan ke blog FOF
then letakla gmbr2 pet korang yg comey2 tu..
korang nk letak byk2 pon boleh.. tp nnt FOF n she winter akan pilihla
yg mana lgi awesome.. k?

4.  then tinggalkan url korang kat bhgian comment k?

closing date:  26 ogos 2011  (11:59 pm)

hadiah lak:
1>  hadiah rahsia dari FOF and shewinter
2> topup rm30 from miecyber

5 comments:

she winter said...

thanks join ^^,

GnieSyazni said...

comelnye yg no picture please tu =)

meowwmania said...

mmg awesome!

gud luck ;)

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Malu la k0n0nnye n0 picture tu.. Hihihi... :)
”::"Contest Gaya Awesome"::”

family of fur said...

thnx join :)
awesome yg no pic pls..hehe

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...