Thursday, September 15, 2011

sakit giler kena gigit kucing

hari ni pagi-pagi dah dapat hadiah free dari kucing. tak pasal-pasal kena gigit. bukan nak gigit slow-slow. bukan main kuat lagi. sumpah sakit. kisahnya sebab aku nak pegang kucing aku tu. tapi ntah macam mana kaki dia terselit dekat celah kerusi. aku nak lepaskan kaki dia. tapi punya la dia mengamuk sampai menggigit-gigit. sabar je lah.


ni salah satu kesan gigi kucing tu. memang dalam betul gigi kucing tu menusuk tangan aku ni. 5 minit jugak tak boleh nak gerak tangan. bisa betul rasanya.


dan ini namanya opel. si kucing yang berani menggigit tuannya. pandai dia menyorok dekat atas kabinet ye. takpe, aku taknak bagi makan tengah hari nanti. haha. sangat kejam.

9 comments:

meowwmania said...

mmg bisa kena gigit kucing
cecepat basuh ngan air pastu letak minyak gamat ekk..

psssttt....santek lah header baru ;)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

sbnrnya dia skt tu..tu dia mgamuk..ngeh3.yui pernah merasainya..

nur anis said...

meowmania : dah letak minyak gamat dah. sekarang dah kurang sikit.:) hee..thanx..:)

nuyui : tu lah. rasanya memang macam tu kot. dia takut kita buat dia sakit.

ery D cat said...

mereka2 terkejut tuh...dah sakit xingat tuan..kat umah ery hanya buboo je yg berani cakar tuan itupun sbb terkejut bila dia melompat ms kt pegang mmg kn cakar la..dalam dan susah nak smbuh...ceh!

nur anis said...

ery : kucing ni memang ada perangai-perangai dia..huhu

Kathy Tuah said...

penah kene gigi kucing masa kecik2 & parutnya sampai sekarang ada lagi..huhu..

nur anis said...

kathy tuah : parut kenangan tu..hihi

she winter said...

huhu. saba jela. ^^,

nur anis said...

she winter : sangat kena sabar melayan kucing ni..huhu

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...