Monday, October 3, 2011

segment just google it - azurin ramli


banya ulak rasa aku join segmen and contest sekarang ni. huhu. saje suka-suka. borink tak tau buat apa lagi pun. baik join je. ^_^

kali ni segmen ni betul-betul menarik minat aku. JUST GOOSLE IT. apa lagi, menggogle je lah kerja nya. nak tau pasal segmen ni, baca syarat dekat bawah ye..

SYARAT ?
2. copy banner atas tue,link kan sekali kat entry nie
3. buat entry dengan tajuk SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI
4.masuk kan SYARAT sekali dalam entry korang tue
5.hantar link entry korang kat komen box aku kat entry nie.

kat bawah ni pulak, soalan yang kita kena jawab dengan gambar. gambar tu yang kita kena google.

SOALAN :
1.NICKNAME 
(nickname- nak buat guna software/doodle boleh je a.k.a suka hati)
2.AGE
3. HOBBY (s)
4.I WANT TO BE?
5.I LOVE TO EAT?
6.I WISH I CAN ?

soo, sekarang aku nak mula menjawab. ^__^

1. NICKNAME


2. AGE

Number 22

3. HOBBY (S)



Little girl playing with kitten stock photography

4. I WANT TO BE


5. I LOVE TO EAT


6. I WISH I CAN


4 comments:

Aishah Amira said...

suka melukis jugak ? same la kite hehe .

nur anis said...

aishah amira : suka sangat melukis..^__^

azurin ramli said...

LAKSAM eh tue? fulamak,sedap gila kot.dah lama tak dpt makan laksam -,-


nnti ikot perkembangan segment nie k.
dah nak tutup daa.btw,thanks join ;D

Gadis mutiara said...

bw dr segmen sama

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...