Wednesday, December 7, 2011

bila dah ketagih bermain game

aku suka bermain game. tidak kisah la game tu main online ataupun offline. semua aku suka. tapi tengok jenis-jenis jugak lah kan. tidak lah semuanya aku bantai main. tapi sekarang ni aku nak bercerita tentang game di facebook. aku suka try game-game dekat facebook ni. mana yang best, aku teruskan. mana yang tak berkenan di hati, aku stop terus. 

ini antara game yang aku tengah main sekarang. 


tapi aku tidaklah mahu bercerita mengenai asal-usul mahupun kisah mengenai games tersebut. kalau nak tau, cuba lah main. yang sebenarnya, aku nak bercerita tentang orang-orang yang bermain game ni. disebabkan game dekat facebook ni memerlukan jiran tetangga yang baik-baik hati, maka haruslah kita invite orang kan. 

walaupun kita tak pernah tegur orang tu dekat wall mahupun comment, tapi invite dekat game menag selau berbalas-balasan. sampai daku dah kenal siapa yang kaki game. and aku pun selalu dapat banyak invitation game. nampaknya, muka aku sudah dikenali sebagai kaki game. haha. so, moralnya, main game pun boleh eratkan silaturrahim apa. ^__^

10 comments:

Anisa Hang Tuah said...

takpernah melayan game dkt facebook.hee

Mohd Rozaiman said...

...suka game PsP,senang bawak travel...

Woofer Storm said...

jujur tak reti main game fb..hehe

*game counter strike sy tau la.hehee

THE LEKAT LEKIT STORY said...

walau x main game kt fb ttp dpt invite

nur anis said...

anisa : huhu..tak apa..tak ada lah ketagih nak main je nanti..

nur anis said...

mohd rozaiman : tidak pernah la saya main game psp..haha

nur anis said...

woofer storm : game counter strike saya memang tak reti main..hihi

nur anis said...

the lekat lekit story : itu mesti orang main tibai je invite semua..

bobiedanbad said...

untuk beberapa bulan ni dah terhenti main game kat fb, tp kat phone masih slu :)

nur anis said...

bobiedanbad : game handphone saya dah borink main..huhu

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...