Thursday, December 8, 2011

si gomok hana mustika yang semakin gomok


rindu sangat dekat si cilik hana mustika ni. ehh cop.. hana mustika ni dah baru masuk 2 bulan. tapi berat dia dah 5.4kg. tengok je lah muka dia yang bulat tu. so, dia sekarang dah gomok. tak boleh panggil si cilik lagi. kena panggil si gomok hana mustika. haha. saya makcik yang kejam.

tengah tunggu next week untuk jumpa si gomok hana mustika ni. dah gomok macam ni baru nak buat kenduri cukur jambul. ^__^

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg mantap bby ni..hehe..comel!

alinac lover said...

debab nyer dia..cubit sket hehehe

nur anis said...

nuyui : huhu..debab ni...

nur anis said...

alinac lover : memang sangat debab..huhu

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...