Sunday, February 12, 2012

dah jadi member untuk kedai kek

ini lah member's card untuk kedai kek yang selalu aku pergi tu.
lepas ni boleh beli banyak-banyak sambil kumpul points.
kalau beli kek slice, boleh dapat free..
^__^


p/s : gemok la aku makan roti hari-hari.. =___=

5 comments:

Ckin Kembaq said...

wah tembam la pasni..hehe

Si BuDaK KaChAk said...

ni mesti gila mkn kek kn smpai ada member card...hehehe

Ann Ishak said...

ada harapan nak makan cake setiap minggu ni kan, alasan standard nak kumpul point...saya memang selalu buat tu hihihih

A'ishah Kamaludin said...

Anis! Makan makan makan.. Huhuhu..

nuyui a.k.a miss YUI said...

sedapnya kek....

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...