Wednesday, February 22, 2012

siapa sebenarnya quantity surveyor


seriously nak gelak tengok gambar ni.
itulah kerja quantity surveyor ni.
tapi itu kalau company besar-besar la.
tapi jangan risau, gaji mesti masyukk je kan.
overtime selalu.
tapi confirm penat.


untuk aku yang kerja company kecik.
tak teruk sangat kerja.
tapi income pun ciput je la kan.
^__^


8 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

shapit qs..tp lau overtime habuk pon takde..huhu..

bakal bhnti tu lau dpt smbg blja.

IntaNBerliaN said...

kwn sy keje ni.. dia ckp penat.. yela, keje luar kan..

Sunah Sakura said...

heyyy awak suke kucing kannn... :p

(komen takde kene mengena dengan entry..haha)

nur anis said...

nuyui : macam tu la qs..ramai kawan-kawan saya pun nak berhenti..huhu

nur anis said...

intan berlian : agak penat jugak la..huhu

nur anis said...

sunah sakura : ye..sangat sukakan kucing..:)

Pupel Liyana said...

yeke.. pupel tak tahu pulak kerja ni cam ne sebab pupel kerja kat opis jaga bos je ngehngeh

nur anis said...

pupel : saya kerja office kecik ni, duduk office jugak je..kadang-kadang je keluar site..:)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...