Wednesday, July 3, 2013

my mini usb fan yang comelssss


My mini fan yang setia di meje office.
Comel tak?
kecik-kecik ni pun, angin tetap terasa tau. 

Mini fan ni aku beli dekat mr. Diy aeon setiawangsa.
Sama tempat dengan beli sudu garfu comel hari tu.

Aku kalau dah masuk Mr. Diy tu memang heaven la...
Habis pusing banyak kali.
Sebab barang dia mengarut dan murah..heeee..
Mini fan tu just rm5.50 tau.

Sama macam daiso.
Syokkkk je masuk pusing-pusing cuci mata.
^____^

13 comments:

inazamri said...

minifan secomel tuannya

Kisah Si Dairy said...

comelnya kipas tu...

nuyui a.k.a miss YUI said...

kat sana mmg murah2!

Cik Puan Rara said...

rara pon suka masuk tempat cm tu.rasa nk beli semua.

norhidana miswan said...

sama lah dik oi, akak kalu pg diy tuh berpusing2 sampai 2-3kali kadang bkn nk beli apa pun... akak ada nampak gk sudu comei anis aritu, tp utk org tua cam akak mcm tak sesuai lak hehehe...

duniafana said...

tahap gaban comeinya hahaha

Rose Azadir said...

Salam, sy follow blog sis n sis follow blog sy yer...jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com untuk mendapatkan harga istimewa untuk produk Shaklee. TQ for your support.

Haryati Faizal said...

teror dah jalan kl ye....hihi

Elya Roza said...

comel

Elya Roza said...

comel

Cikgu Ma said...

belikan satu....hehe

nanieybarnieylurviey said...

Nani pun suke pergi situ.. Mcm2 benda ada :)

Mimi Azirah said...

pink kaler..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...