Monday, August 11, 2014

Baby Boy or Baby Girl?

Assalamualaikum...


Alhamdulillah. Sekarang ni kandungan dah masuk 6 bulan. Makin cepat penat dan sakit kaki. Tapi still nak banyak berjalan juga. Aktif berjalan survey barang bay dan aktif juga pergi open house, kenduri kendara rumah orang. Makan wehhhh. Siapa tak nak.


Sekarang ni dah ramai mula bertanya jantina baby. Baby boy or baby girl?? Heeee. Tak boleh nak jawab lagi sebab tak scan pun lagi. Rasanya macam nak surpriseee. Tak nak tahu jantina. Tapi bile survey barang baby, rasa macam payah pula bila tak tahu jantina ni kan. nak cari yang unisex macam payah je.


Tapi seriously naluri aku kuat rasa baby girl. Entah kenapa. Tapi aku tak kisah perempuan atau lelaki. Yang penting sihat walafiat. ^___^

7 comments:

skuterlady said...

anak sulung eh? bile dua datenye? macam sama lak ngan akak..akak pun nak cecah 6 bulan dah sekarang..

untuk baju budak tu..cadang akak...beli yg kaler putih je.... anak laki or pompuan...semua boleh pakai... ^_^

MizzTina said...

ehh, akak lmbt eh tau ni.. tahniah tau.. xyah kisah girl ke boy, jnji sihat n sempurna.. jg kesihatan tau..


psst, pttla ngah survey stroller.. meh akak sajes, stroller yuyu baby best, lbh kurang yoyo baby..tp kena melabur lbh sikit la.. ringan, senang lipat n jimat ruang kereta.. percayala.. :)

HeNRieTTa JoSe said...

anak sulong xkisah sangat kan jantinanya...tapi skank ada teknologi canggih yang bleh tahu jantina bby...menyebabkan pasaran baju unisex tidak lagi mudah untuk didapati...moga ibu dan anak shat seadanya...

Aisya A. said...

baby cakap, "biarlah rahsia"
hikhikhik

shura shushi said...

Bestnya dengar sana sini orang pregnant :)) jaga diri elok elok, girl/boy yang penting sihat ya dak :))

Mimi Azirah said...

semoga dipermudahkan

Masya said...

tak kisahlah baby apapun kan.. yg penting baby keluar nanti cukup sifat.. lgpun kalau yang pertama ni salunya tak berkisah... dah masuk 2@3 kang barulah berkisah sikit...

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...