Thursday, September 18, 2014

hana mustika homestay Port Dickson

Ada sesiapa yang nak bercuti di Port Dickson?

Kami ada 1 homestay untuk disewa

di Marina Bay Condominium.

 Apartment 2 bilik, 2 bilik air dan fully furnished.


 
Ruang Tamu yang selesa dilengkapi sofa dan TV

Bilik air utama yang dilengkapi bath tub

 
Bilik Tidur 1 yang dilengkapi katil Queen

 Bilik Tidur 2 juga dilengkapi katil Queen

 
Dapur yang dilengkapi Bar Table

Dapur masak lengkap dengan peti sejuk, heater dan kelengkapan masak.


Ini pula view dari balkoni homestay kami.


Harga?

weekday :rm 160
weekend :rm 200
school holiday(weekday) :rm 180
public holiday :rm 250

 utk pertanyaan dan booking, boleh sms/call/wassap:
0193715217 - KHAIRUL

Boleh juga tengok facebook kami : Hanamustika Homestay 

 

9 comments:

safurara said...

minggu depan sy nk ke port dikson,utk KIK.hehehe.cantik homestay ni.

eMMe said...

sonok homestay cam ni... boleh la booking kalo nak pi PD kan..kan...

Kakzakie said...

Kakak tak ada plan lagi Anis.
Tapi kira oklah harga tu.

shaFazie said...

lengkap & cantik view dlm rumah & luar

Liza Licha said...

cantik jgak homestay ni. sesuai untuk family kan?.

idzwa kamaruddin said...

Take note

AnneRaini said...

anis punya ke ni?? menarik nampaknya.

Mila Hilas said...

blh tahan gak harga.hehehe

Aisya A. said...

cantik view :)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...