Tuesday, September 23, 2014

review produk : miss hana eyeliner

 
Miss Hana eyeliner Galaxy Black yang aku beli dekat Lazada.
RM24.90
Free Postage. Itu yang best tu. Heeee..


 
sumber gambar : sini

Aku pilih Galaxy Black sebab dia ada blink-blink gitu. 

Apa yang aku suka dengan eyeliner ni?

1) Dia pekat likat. Tenyeh sikit je cukup.
2) Tak comot even pakai seharian. 


Tapi apa yang tak best?

1) Terlalu lembut. Maka cepat habis. Hukhuk. Baru 3 atau 4 kali pakai, dah kena asah.
2) Bila asah pun, kena hati-hati sebab nanti cepat patah.


Tapi tetap aku suka sebab memang best pakai. Cuma lepas ni kalau beli, kena beli lebih kot. Sebab cepat habis kan. Heeeee..


Apa pun, seperti biasa, suka shopping dekat Lazada. Servis yang cepat. ^___^

8 comments:

Asep Haryono said...

Tahniah Reviewnya. Very cool

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk menarik..hihih

Fazleyatul Aini said...

saya baru beli casing hp kat lazada
cepat je sampai

tapi saya da baca org complaint lambat dapat pulak kan

isk nasib baik kita ok je

Kakzakie said...

Sebenarnya kakak tertunggu berita yg lebih baik dari ini Anis. Eyeliner yg lembut memang cepat habis tapi selesa dipakai..

ps: anis sekarang dah dlm pantang ke belum lagi ni. Kakak tertunggu-tunggu pulak:)

idzwa kamaruddin said...

nak beli jugak laaa!!

AnneRaini said...

akak suka gak beli eye liner tp jrg pakai sbb pagi2 kelam kabut nak gi keje..hehe

eMMe said...

cantik.. tapi tak penah pakai, kalo pakai pun, mase kawen dolu2, heeee~

::EIDA:: said...

murah! nak pergi tgok satt hihihihihi

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...