Friday, January 30, 2015

shoping - warehouse sale simplysiti

http://photos-g.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/10932058_1559518367622390_220326506_n.jpg 

tadaaa... hasil tangkapan semalam waktu warehouse sale simplysiti di The Zon Hotel, Kuala Lumpur. Dah lama aku tunggu nak pergi warehouse sale ni. Ni dah alang-alang depan bangunan office je, laju la aku serbu. Heee.

Total semua atas tu cuma RM112. Tapi, kalau warehouse macam ni, rajin-rajin la check expired date ye. Pilih mana yang expired lagi lambat.

Daaannn.. Ni baru je aku balik dari shopping lagi. Hajat nak beli perfume. Tapi pukul 10 dah habis perfume. Orang lain datang pukul berapa????

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

berbaloi2

idzwa kamaruddin said...

alaaa x dpt beli lipstik cindai!

Kakzakie said...

Kakak tak pernah guna produk SimplySiti selain lisptik dia aje. Tak ada pulak sale kat JB ni...

Aisya A. said...

haha! agaknya yg kerja dekat2 tu pagi2 lg bgtau bos masuk lewat sikit kot.. boleh pergi shopping dulu. hikhik

Kakzakie said...

Terlanjur murah beli semua set Anis.
Kakak tak pernah guna produk SS ni. Teringin juga kalau ada offer di JB ni mana tahu kan..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...