Wednesday, February 4, 2015

beli playgym murah

Dalam beberapa hari lepas, aku sibuk usha playgym untuk husna. Kebanyakannya agak mahal. RM100 ke atas. Tak berbaloi rasanya nak beli mahal-mahal, last sekali guna sekejap je.

Tapi sebab aku tengok husna dah mula excited nak main, aku nak jugak beli. Disebabkan sebelum ni aku yang uruskan pembelian hadiah untuk staff-staff yang berkahwin dan dapat baby. Jadi... Aku beli sendiri hadiah untuk diri sendir. Bijak tak? ^__^

Dan.. Hasil survey berpuluh-puluh online shop, aku jumpa juga yang murah.

http://i0.wp.com/babyneeds-cheras.com/wp-content/uploads/2014/04/sdq3314_l.jpg?fit=400%2C400 
Comelll kan.. Tapi malam tu orang kedai tu whatss app, kata stok ni dah habis. Sedihh,. Dia bagi gambar-gambar corak lain.





Aku pilih corak kucing ni. Comel juga tapi comel lagi gajah tadi. 

Harga? RM71.91 sahaja. 

Beli dekat Baby Needs... Kalau register jadi member, akan dapat 300 points on the spot. Macam hari tu first purchase dah boleh claim points tu. Dapat less RM4.50. Dua hari je dah sampai depan meja office. 




Husna dah selamat rasmi. Excited kemain dia. Oooppsss! Gambar seksi. 

5 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

Sronok husna ya..

Kakzakie said...

Kakak tengok playgym tu pun juga tapi lebih nak tengok Husna. Dah makin montellah Anis. Geram tengok:)

Tepeklah bebanyak sikit gambar Husna buat tatapan..

dorsett pink said...

Biasanya play gym ni baby guna tak lama, kejap jer, nanti bila dia dah boleh crawling, dia dah tak nak duduk atas ni dah. Tapi boleh simpan utk anak seterusnya

adianiez AIDA said...

aida pernah ada ni. hadiah dari famili utk syuhada. ada pattern lain utk nurin. pun hadiah...
da pun sedekah semuanya. izzat last guna :)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam anis,
waaaaaaaaaa......sonoknya husna dapat playgym he3

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...