Thursday, February 5, 2015

Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

Siapa suka online shopping? Meh join contest nile.com.my meh.

Diorang akan pilih 5 orang pemenang bertuah tau. RM150 tuuuuuu. Bukan sikit.
http://www.nile.com.my/page.php?cd=96
 boleh la kelik kelik banner atas ni untuk info lanjut

kalau nak tahu cara join, boleh klik SINI.



Kalau dapat RM150 tu, aku nak beli produk-produk ni..

http://cdn.nile.com.my/images/12093/dp67957.JPG 

boleh la letak sarung tangan dengan sarung kaki husna yang berlambak tu

http://www.nile.com.my/images/13459/52881cr.jpg 


 
http://www.nile.com.my/images/12555/77431agn.jpg 

http://www.nile.com.my/images/12500/0.4.jpg 

http://www.nile.com.my/images/11866/21531.jpg 

http://www.nile.com.my/images/10650/3974.jpg 

Jadi.. jumlah semua

RM7.40 + RM31.90 + RM28.50 + RM30.90 + RM33.70 + RM16.90 = RM149.30


Nanti kalau nak check result, di SINI.

3 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

Good luck anis..

Zura Tahir said...

Good luck anis...mcm nk join je lah...hehe

dorsett pink said...

Good luck awak

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...