Tuesday, March 31, 2015

prewalker shoes murah-murah

 tengok barang baby memang geram kan. sekarang ni aku tengah menggila dengan kasut. alahaiii/ comel comel semuanya.

 ni aku beli dekat facebook Intan Suhana. RM 20 sepasang. Postage RM6. kiut kan. Yang pink tu boleh pakai even besar sebab full masuk kaki. tak la tercabut. Yang flat tu tak boleh pakai lagi sebab senang tercabut. Tunggu Husna besar dulu.

Husna dah rasmi hari tu.

 Okayy. Yang ni aku beli dekat DIY Aeon AU2. Sumpah murah. RM 11.90 je... Menyesal tak beli banyak-banyak. hari tu pergi lagi sekali dah tak banyak pilihan dah. Baby boy banyak la. Ada yang RM9.90, RM 10.90. Yang ni paling mahal.

Comel je. Ngam ngam je dengan kaki Husna. Ambik saiz 11. Stokin tu pun DIY jugak. RM2.90 sepasang.

Sekarang ni stop dulu beli kasut. Tunggu raya pulak.

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

comeinya

shaFazie said...

anis alahai canteknyakasut husna itu,geram lak azie tgk..sama dengan azie suka beli kasut utk anak sbb cute sgt

Sya Nadia said...

Seronok bila ada anak perempuan, bondanya kerja menggayakan anak je..kalau Sya,mungkin biasa je kot..tp hubby Sya sama la pesen gini..kalau ada anak perempuan,rasanya dia lg excited

Kakzakie said...

Geramnya kakak tengok Anis. Comel betu kan:)

Asha Lya said...

Eii comel2 la memg bikin geram brg2 baby ni

wahida said...

mmg cantik...

semua pun comel la...geram je tengok...

HeNRieTTa JoSe said...

cute kasut bby kan...

Nursaila Norman said...

akak masih tercari2 kasut yang berkenan di hati..padahal Melissa yang nak pakai..tp mak dia lak yg over hehehehe. kegilaan skrg ni brg anak je..kehkeh

norhidana miswan said...

omel2.... mmg geram kadang beli brg2 bby nih... tak kisah la murah ke mahal kan....

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...