Monday, April 6, 2015

soseh soseh abpbh 2014 : HAMBAR!!

Malam tadi sempat la juga melayan ABPBH 2014. Tapi seriously ABPBH malam tadi sangat tak best. Hambar je.

Bila tengok, banyaknya artis yang tak kenal.

Pengacara yang biasa-biasa aje. Penyampai-penyampai trofi pun tak best. Persembahan pun majoriti tak best. Nasib baik ada persembahan BOCEY dengan Yasin. Terhibur jugak boleh gelak-gelak.

Tengok persembahan atilia dengan salamiah hassan tu, kesian mikrofon rosak. Mesti stress diorang. huhu.

Yang paling menyampah sekali, banyak pulak orang terjerit-jerit. Tak paham betul peminat-peminat yang over fanatik macam tu. Terpekik sana, terjerit sini. Bingit. Yang terjerit jerit tu suara-suara perempuan pulak tu yang lebih banyak boleh dengar.

Tapi kagum dengan Fafau dengan AG. Malam tadi dekat Genting, pagi-pagi tadi dah dekat konti dah kerja. Berbaloi dengan award yang Fafau menang tu.

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

singgah pagi

idzwa kamaruddin said...

tak tgk pun..

norhidana miswan said...

akak tgk awal2 je dik... tgk pengacara pun tak berapa minat... ntah la
pastu bab peminat tu kt mana2 anugerah msti ada yg suke jerit2... serabut betul kadang...

pastu kul10 lbh akak dh msk tdo... tak kuasa nk tgk

shaFazie said...

aah,macam suram sikit alih2 terus tido hihi

Kakzakie said...

Alahai Anis sebab itulah kakak dah dari dulu malas nak mengikuti ini semua. Ada ternampak juga memula tu masa anak kakak balik tuisyen tapi lepas tu tutup tunggu anak kakak belajar..

Fazleyatul Aini said...

boring gila
performance yang best, faizal tahir dengan bocey je
kenapa fans tiup2 vuvuzela tu memekak okeh
dah macam tengok bola kau kenapa kan
marah plak haha

Mizz ErMa said...

sy pulak layankan aje abpbh tu sampai habis sambil iron baju..hihi johan pon keje jgk dkt konti era tu walaupun menang..sy igt dia mc dah hihi

Asha Lya said...

Lya lngsung x tgk smlm..takut mgntk pagi bangun awal hihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg hmbr pun..huhu

Sya Nadia said...

Sya x tgk pun..sebenarnya x tau pun abpbh buat hari tu..sekali terdengar Kat radio yg bocey dgn yassin..tergelak Sya dgn hubby..tp yg lain x best..tukar siaran

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...