Thursday, April 9, 2015

Bengkel penulisan laporan berkualiti

Finally, habis dah bengkel penulisan laporan ni. 2 hari jugak tersengguk sengguk. Hehe.

Tapi, seriously lepas habis bengkel ni, rasa macam banyak benda belajar. Lagi-lagi bab tatabahasa. Perghhh... lama sangat tinggal tatabahasa ni. Lepas ni kena belek balik nampaknya kamus dewan. Google2 tulis ayat yang betul.

Confirm buat report lepas ni ayat kebabommmmm.. haha.


5 comments:

CaHaYaHaTi said...

uihh hebat la report dia pasni hehehe

norhidana miswan said...

tak penah pegi bengkel gini sbb tak penah tulis repot pun sejak jd pa nih kui...

Asha Lya said...

Brtmbhla lgi ilmu anis kan

jeBateja said...

Laporan tak yah tatabahasa sgt lah erk....ahakz....belasah jer...asal orang paham....ahakz

hainom OKje said...

Tak payah report, entri blog sure berhemahkan,m maklumlah org dah gi class hihi

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...