Saturday, April 11, 2015

Borong baju baby dekat expo baby klcc

10-12 hb sekarang ni ada motherhood expo dekat klcc. Alang-alang dah office ngadap klcc tu, ada pulal gang mak mak yang anak sebaya sebaya husna kat office tu. Memang menjadi la. Rehat hari jumaat kan lama. Terus la jalan kaki pergi terjah.

Mula2 sampai, macam sunyi je. Betul ke tak ada expo ni. Dah risau dah. Ketiak dah basah dah ni jalan kako tengah hari buta.

Bila masuk, okay betul ada. Tapi yang tak bestnya, expo ni tak ada pampers. Patut la x ramai orang.

Stroller banyak la. Huhu. Avent, pureen, nuk, lagi apa entah yang ada.

Sebab tak ada apa2 plan nak beli apa2, maka...borong baju je la. Tu baju kat gambat atas tu, semua sehelai rm5 kecuali gaun tu. Rm10. Nasib tak bayak pilihan sangat. Kalau tak rasanya banyak lagi kot rembat.

Tak dapat la nak borong pampera. Hari tu dah borong sebelum gst. Tapiii...husna dah tak bape muat saiz m. Dah jual 1 pek kat member office.


5 comments:

Tihara said...

cute2 kan baju baby girl
akak suker :)

Ann Ishak said...

kiut2 semua baju2 tu

hainom OKje said...

Kalau ada anak kecik, gi expo cenggini mmg best....boleh borong baju ...Eiiii sure geram tgk gaun baby kan

CaHaYaHaTi said...

seronoknya.. murah lak tu...

Asha Lya said...

Aduii knp comel Sgt baju baby2 ni

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...