Friday, April 24, 2015

Ole-ole dari cameron highland

Semalam dapat 2 barang kecik comey ni dari member office. Rasa teringin pulak nak bawak husna pergi cameron. Hehe


9 comments:

Tihara said...

bestnya ole-ole cameron, tahun lepas akak kerap gi cameron..
tahun ni rasa rindu nak ke sana lagi
kalau anis pergi nanti
cuba stay homestay taman sedia.
situ penempatan melayu
rasa tenang sangat kat situ..
akak suka :)

nusha fasha said...

Rezeki tu..

aizamia3 said...

Saya pun dah lama sangat tak ke sana.. kenangan pahit anak jatuh di ladang teh.. saya stop sekejap takmo ke sana.. :(

azizah green line said...

tula..teringin la nak p cameron.xpernah p lagi

aTieYusof Family said...

comelnya gift tu..:)

:: CIKVIVA :: said...

comel..

AnneRaini said...

akak suka cameron...walaupun sbnrnye takde benda best sgtpun kat sana tp akak suka suasana kat situ yg dingin..

CaHaYaHaTi said...

comelnya beg tu...

QasehnyaRania said...

beg tu cute
saya pon blm bawa rania naik cameron lg.
nk pergi dr kl naik ikut tapah seriau je dgn jln bengkang bengkoknya tu

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...