Wednesday, April 22, 2015

Review produk : masker vietnam terbaik

Aku baru je membeli masker vietnam ni. Sebenarnya, lama dah nak try. Tapi takut tak berkesan. Sekali member office bagi tau, memang syiokkk la... banyak whitehead keluar. Apa lagi, laju la beli.

Kemain kauuu... tak sempat balik rumah. Kat office jugak try. Bos-bos dok tanya, "Resdung ke?"

Tapi hasilnya tak memberangsangkan. Seciput je keluar. Tak puas hati. Buat lagi. Secoet jugak keluar.

Balik rumah, terus buat kat husband. Haha.. sebab memang dia kata dia banyak whitehead.

Maka, ni la hasilnya.. nampak tak??? Ni baru kat hidung tau. Second round, buat kat pipi, dagu. Cenggini jugak hasilnya..

Puas!!!

Tunjuk kat kakak, dia pun teringin. So, nanti nak beli lagi bawal balik kampung.


update : masker ni aku beli dekat facebook Khuyen Peace Amira. Beli borong jatuh rm5/pcs. Borong min 10 pcs. Postage rm6.

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bagus nie

idzwa kamaruddin said...

mane nak beli??nak jugakkk

aTieYusof Family said...

Boleh juga nak cuba produk ni.. mcm berkesan tu..:)

syawalsimpsons said...

wah berkesan tu....boleh la kalo nak membeli lagi kan

Kakzakie said...

Mestilah boss cuak tetiba aje hidung berbalut, Anis... Anis...:)

asha k said...

Nak try jugakkk! naik bulu roma tengok tapi perasaannya sangat puas hati kan..

MAY said...

saya pakai yg charcoal mask tu je..tp x hsb kuar jugak pon,kene picit jugak

Ann Ishak said...

minat jugak ni, harus nak survey dl fb dia :p

Sya Nadia said...

Kalau yg byk tu mmg keluar byk la. Kalau yg sikit tu sikit jugalah keluar. Mcm hubby Sya mmg rajin jaga hidung dia. Hidung aje dia jaga. Rajin buang buangwhitehead blackheads besi. Jd pakai mask pun x berapa memberansangkan juga pd dia

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...