Friday, June 5, 2015

dapat cash back melalui shopback

Sebenarnya dah lama aku join shopback ni. Entah bila aku register pun tak tau. Tak faham pun pasal benda alah ni. Main klik klik klik je. 

Dan hari tu aku nampak shopback ni bagi email. Bila aku buka akaun, tengok, eh! ada duit. Mana datang?

Haaaa. gini rupanya. Bila tengok balik, RM10 tu dapat sebab register tak silap. Lepas tu singgit lebih tu dapat sebab beli barang dekat lazada. 6 hinggit tu dapat sebab beli air chatime dekat foodpanda. 

oooooo... baru faham. 

kat sini ada list-list cashback yang kita akan dapat kalau kita shopping dekat website tertentu. Ni baru sebahagian dekat kategori fesyen. Ada banyak lagi ketegori macam foods and beverages, travel dan lain-lain.

Tapi aku tak tahu cashback tu boleh redeem apa. Sebab tak cukup lagi nilai boleh redeem. Alang-alang suka shopping, apa salahnya shopping guna shopback ni kan. :)

5 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wahhh macam menarik jer ni...

ros_reeza said...

Baru first time dengar ni

eima said...

bagi suka shopping ok la yg tak suka beli online cam ai ni cam takde gunanya

adianiez AIDA said...

menarik jugak :)
membeli and dpt duit balik...

adianiez AIDA said...

menarik jugak :)
membeli and dpt duit balik...

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...